Fungerer Jeres ejendomservice aftale ? Hvis ikke, så ring nu og få en aftale!

 

Ring til Complet Ejendomsservice på 46 19 00 85 og få et uforpligtigende tilbud på ejendomsservice af Jeres ejendom.

Vi sætter ressourcerne af til at tage os af ALT omkring jeres ejendom – hele året. 

Vil I have et uforpligtende tilbud på ejendomsservice, så kontakt os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Er jeres ejendom ramt af vandskade?

 

Er der vandskade? Så er der ingen tid at spilde. Jo hurtigere du reagerer, jo færre følgeskader vil der opstå. Hos Complet har vi årelang ekspertise med håndtering af vandskader. Vi har erfaringen til at vide, hvad der skal gøres - og vi har maskinerne, værktøjet og mandskabet til at løse problemerne. Vores kompetencer inden for vandskader dækker blandt andet:

  • Pumpeopgaver
  • Affugtning
  • Skadebekæmpelse
  • Oprydning
  • Udsmidning og bortskaffelse af affald
  • Desinfektion for skimmelsvamp

Kontakt os, inden vandet stiger yderligere

Der er ingen grund til at vente. Kontakt os med det samme, så kan vi komme ud og se på udfordringerne. 

 

Flere specialer

Samtidig udfører vi en bred vifte af services. Vi udfører gerne grøn vedligeholdelse, lige fra græsslåning til beskæring af buske, træer og planter. Vi holder indgangspartierne pæne og udfører vinduespolering og vinduespudsning på alle ejendommens fælles vinduer. Vi udfører en regelmæssig og grundig fejning af trapperne, også under måtterne, og slutter med en komplet trappevask – gerne af både fortrapper og bagtrapper. På udvalgte tidspunkter gennemfører vi hovedrengøringer, så vi altid kommer helt til bunds. Vi kan igennem vores samarbejdspartnere hjælpe med håndværk (murer, tømrer, snedker), el-service, anti-graffiti og meget andet. Og om vinteren tilbyder vi saltning, fejning af sne og lignende glatførebekæmpelse.

Vi vil meget gerne fortælle jer mere om vores virksomhed. Er I interesserede i vores viceværtservice, så kan I bestille et uforpligtende tilbud eller kontakte os med det samme. Vi ser frem til at høre fra jer.